ik wil lid worden van MokumTV en Teledaten!

Teledate op

Een leuk contact bij MokumTV teledatingZo dadelijk...
een spannend contact in je eigen buurt!

Onderzoek heeft uitgewezen dat het grootste deel van de kijkers naar lokale televisie uit alleenstaanden bestaat. Vooral de kijkers naar de Salto-kanalen bestaan uit singles. Een bevolkingsgroep die de komende jaren explosief zal stijgen.

It's popper-time bij MokumTVGeheel in de traditie van MokumTV hebben we op veler verzoek een TeleDating Service in het leven geroepen om op een moderne manier in een spannend contact met andere MokumTV-kijkers te komen.

De MokumTV-kijker beperkt zich per definitie tot het uitzendgebied van onze veelbekeken zender.

Uw date zal worden uitgezonden in o.a. Groot Amsterdam, Zaanstad, Assendelft, Purmerend, Koog aan de Zaan, Krommenie, Westzaan, Wormerveer, Zaandam, Wormerland, Oostzaan, Zaandijk, Kwadijk, Weidevenne, Zuidoostbeemster, Purmer-Zuid, Ilpendam, Purmerland, Diemen, Duivendrecht, .Abcoude, Nigtevecht, Ouder-Amstel, Ouderkerk a/d Amstel, Landsmeer en Weesp.

Ruime keus en toch niet al te ver. Zo vinden MokumTV-kijkers in hun directe omgeving een man of vrouw naar hun smaak.

Nieuw: Samenwerking met de VTZ (Ver. tegen Zelfkastijding)

Tegenstanders van MokumTV beweerden dat "een online sm-club" zouden zijn, en openlijk via het Amsterdamse Salto tv kanaal sadomasochisme zouden propaganderen. Onzin! Even hardnekkig duiken er regelmatig verhalen op als zouden we aanhangers van Opus Dei zijn.

Om een ieder duidelijk te maken dat dit bullshit is, steunen we openlijk de VTZ in hun bestrijding van de Rooms-Katholieke Cilice (ook wel Celesta genoemd). Deze band van metalen ringen wordt door Opus Dei-leden strak om het dijbeen gedaan om middels de puntige haakjes die naar binnen zijn gekeerd boete te doen voor de kruisiging van Jezus Christus. Alsof je op deze wijze de door de Romeinen uitgevoerde excecutie ongedaan zou kunnen maken.

Kort en bondig: we zijn tegen zaken als de Celesta, eveneens het eveneens onder Opus Dei leden populaire gebruik van de gesel ook om zichzelf op de rug te kastijden.

Er is een leukere manier om je lichaam endorfine en adrenaline aan te laten maken en de zogenaamde runners-high te veroorzaken. Ook al zorgen endorfines er voor dat er meer dopamine in de synapsen van de hersenen terecht komt, het is dankzij MokumTV TeleDate niet nodig jezelf te geselen. Er zijn mensen genoeg in Amsterdam en omgeving die je hierbij graag willen helpen! Tenslotte zijn we in de wereld om elkaar te helpen, op alle gebied. We weten dat er zelfs uit verbaal geweld, intimidatie, manipulatie enzovoort regelmatige ontmoetingen en zelfs vaste vriendschappen zijn voortgekomen.

Of je nu liefhebber bent van algolagnie of gewoon een leuk sado-masochistisch contact wil, het is niet nodig jezef nog langer te domineren. Bij MokumTV TeleDate vindt je de mensen die het leuk vinden jou te onderwerpen!

Zo werkt het

Kies een gemakkelijke herkenningsnaam (bij voorkeur een voornaam of nick-name).

Deze dient te bestaan uit één woord, zonder spatie of streepjes.

Plaats deze in HOOFDLETTERS boven oproep, samen met de mededeling wat je zoekt.

De mogelijkheden zijn:

  • man zoekt vrouw
  • vrouw zoekt man
  • vrouw zoekt vrouw
  • man zoekt man
  • bi-sexueel zoekt man/vrouw

Vergeet ook niet te melden of je een actieve/passieve cq. dominante/onderdanige man/vrouw zoekt.

Dan schrijf je een uit maximaal 25 woorden bestaande mededeling en zend die met een leuke foto van jezelf (formaat jpg, tif, gif, bmp) naar MokumTV. Let op: Deze service is GEHEEL GRATIS voor volwassen leden van MokumTV. Zonder enige kosten kunnen die in elke uitzending een Teledate met foto plaatsen.

Zie hier hoe je lid/donateur van MokumTV kunt worden.

Totaal bezoekers van deze site